Φοιτητικές ομάδες

Printer-friendly version

Αθλητικές ομάδες

Υπεύθυνος των αθλητικών ομάδων είναι ο Καθηγητής Φυσικής Αγωγής της Σχολής Επιστημών της Διοίκησης, κ. Βασίλης Τσαρδάκας. Μαζί του μπορείτε να επικοινωνήσετε (τηλ. 6977011035) για περισσότερες πληροφορίες και για να ενταχθείτε στις ομάδες αυτές.

 

Ομάδα Μπάσκετ

Η ομάδα μπάσκετ ανήκει στον Αθλητικό Σύλλογο της Σχολής Επιστημών της Διοίκησης δημιουργήθηκε το 2000. Συμμετείχε σε τέσσερα πρωταθλήματα του Πανεπιστημίου Αιγαίου και σε δύο πρωταθλήματα της Β΄ τοπικής κατηγορίας στη Χίο. Συμμετέχει εδώ και τρία χρόνια στο Α΄ τοπικό στην Χίο. Προπονήσεις πραγματοποιούνται τρεις φορές την εβδομάδα.  Η ομάδα μπάσκετ της Σχολής Επιστημών της Διοίκησης αποτελεί την μόνη Πανεπιστημιακή ομάδα μπάσκετ αναγνωρισμένη από την ΕΟΚ (Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης).  Στην ομάδα μπορούν να συμμετάσχουν όσοι φοιτούν στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου.

 

Ομάδα Ποδοσφαίρου

Η ομάδα ποδοσφαίρου ανήκει, όπως και εκείνη του μπάσκετ, στον Αθλητικό Σύλλογο της Σχολής Επιστημών της Διοίκησης Χίου. Δημιουργήθηκε το 2001 και έχει κατακτήσει δύο πρωταθλήματα της Β΄ τοπικής κατηγορίας Χίου. Ανακηρύχθηκε επίσης πρωταθλήτρια ομάδα στις Πολιτιστικές Εκδηλώσεις του Πανεπιστημίου Αιγαίου το 2003.  Είναι η μόνη Πανεπιστημιακή Ομάδα αναγνωρισμένη από την ΕΠΟ (Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία). Οι προπονήσεις πραγματοποιούνται τρεις φορές την εβδομάδα στο Εθνικό Στάδιο Χίου. Η συμμετοχή είναι ελεύθερη σε όσους φοιτούν στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου.

OMADA_PODOSFAIROU

Ομάδα Πόλο

Στη Χίο, όπου το πόλο αποτελεί «παράδοση», το Πανεπιστήμιο δεν θα μπορούσε να μην έχει τη δική του ομάδα. Η Ομάδα Πόλο του Πανεπιστημίου έχει συμμετάσχει δύο φορές στην τελική φάση του Πανεπιστημιακού Πρωταθλήματος Ελλάδος, εκ των οποίων το 2002 στην Κρήτη κατέλαβε την 3η θέση αποσπώντας το χάλκινο μετάλλιο.

/Nike_7_1