Τοποθεσία και Πρόσβαση

Printer-friendly version

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ

Σχολή Επιστημών της Διοίκησης
Τμήμα Μηχανικών Οικονομίας και Διοίκησης
Κουντουριώτου 41
82100 ΧΙΟΣ

Για την διευκόλυνση των φοιτητών πολλά από τα μαθήματα πραγματοποιούνται εκτός των κτηρίων του ΤΜΟΔ, στο κέντρο της πόλης της Χίου

Τα μαθήματα στην πόλη πραγματοποιούνται στα κτήρια:

  • Κτήριο Μιχάλειο, Μιχάλων 8
  • Αμφιθέατρο Σχολής Επιστημών της Διοίκησης, Μιχάλων 8

 

Πού Βρίσκεται το Τμήμα

Το Τμήμα βρίσκεται στο κέντρο της πόλης της Χίου, στον παρακάτω χάρτη, μπορεί να δεί κανείς την ακριβή τοποθεσία του, την θέση των άλλων κτηρίων του Πανεπιστημίου και την διαδρομή για τις φοιτιτικές εστίες.

 


View Larger Map

 

Αστική συγκοινωνία

Υπάρχει τακτική αστική συγκοινωνία από το ΚΤΕΛ Χίου, με δρομολόγια κάθε 20-30 λεπτά περίπου, από τις 6 το πρωί ως τις 8 το βράδυ περίπου. Παράλληλα το Πανεπιστήμιο μισθώνει πούλμαν τα οποία εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ της πόλης, των Τμημάτων και των Φοιτητικών Κατοικιών. Τα δρομολόγια εκτελούνται κάθε μία με μιάμιση ώρα από τις 8 το πρωί ως τις 10 το βράδυ περίπου και η μεταφορά για τους φοιτητές είναι δωρεάν. Η διαδρομή με ταξί από το κέντρο της πόλης κοστίζει περίπου 5 Ευρώ (Η ταρίφα αλλάζει από 1η σε 2η στο ύψος του Νοσοκομείου).

Ταξιδεύοντας από και πρός την Χϊο

Η Χίος συνδέεται ακτοπλοϊκά με καθημερινά δρομολόγια με Πειραιά και Μυτιλήνη, ενώ τακτικά δρομολόγια υπάρχουν προς Θεσσαλονίκη, Κυκλάδες, Δωδεκάνησα και άλλα νησιά. Αεροπορικώς υπάρχουν καθημερινά 3-4 δρομολόγια από την Αθήνα και τακτικά δρομολόγια προς Θεσσαλονίκη και άλλους προορισμούς. Για λεπτομέρειες ανατρέξτε στις σχετικές πληροφορίες στο τέλος της σελίδας.

Πρόσβαση απο ΑΜΕΑ

Σε όλες τις αίθουσες και τα εργαστήρια, καθώς και στις κυριότερες υπηρεσίες (Γραμματεία Φοιτητών, Διανομή Συγγραμμάτων κ.λπ.) υπάρχει εύκολη πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες, ενώ υπάρχει και ειδικό WC. Για τις μετακινήσεις δεν υπάρχει ειδική μέριμνα από το Πανεπιστήμιο ή το ΚΤΕΛ, αλλά οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να έρθουν σε επαφή με το Σύλλογο ΑΜΕΑ της Χίου (τηλ. 22710-24194), ο οποίος διαθέτει ειδικό όχημα.

Air Jordan 1 Mid "Pink Shadow" Coming Soon