Προκήρυξη θέσεων κινητικότητας φοιτητών/τριών για ΣΠΟΥΔΕΣ με το πρόγραμμα Erasmus+

Printer-friendly version
Αγαπητοί φοιτητές, Αγαπητές φοιτήτριες,
έχει αναρτηθεί η Προκήρυξη θέσεων κινητικότητας φοιτητών/τριών για ΣΠΟΥΔΕΣ με το πρόγραμμα Erasmus+ για το ακαδ. έτος 2019-2020 με περίοδο υποβολής αιτήσεων από 16/04/2019 έως και 07/05/2019.
Σας παρακαλούμε αφού διαβάσετε με προσοχή το κείμενο της προκήρυξης, να προβείτε στις ακόλουθες ενέργειες:
ü Να συμβουλευτείτε την λίστα συνεργαζόμενων Ιδρυμάτων, στη διαδρομή (http://erasmus.aegean.gr/el/agean_erasmus_mobility/aegean-erasmus-student-mobility/ ) , λαμβάνοντας υπόψη όλες τις παραμέτρους που αναφέρονται στο αρχείοexcel (γλώσσα διδασκαλίας, κύκλος σπουδών που γίνεται δεκτός, γνωστικό αντικείμενο)
ü Να αναζητήσετε στις ιστοσελίδες των Ιδρυμάτων που σας ενδιαφέρουν, τα μαθήματα του προγράμματος σπουδών καθώς και τις προθεσμίες υποβολής αιτήσεων [αυτό θα σας βοηθήσει να επιλέξετε και το εξάμηνο σπουδών].
ü Να αναζητήστε τους Ακαδημαϊκούς Υπευθύνους Erasmus+ των Τμημάτων σας, οι οποίοι μπορούν να σας κατευθύνουν σχετικά.
Διευκρινίζουμε ότι  οι φοιτητές/τριες 1ου κύκλου (προπτυχιακού) μετακινούνται για σπουδές δηλώνοντας μαθήματα αντίστοιχα του προγράμματος σπουδών στο Παν. Αιγαίου, ενώ οι μεταπτυχιακοί/ες  φοιτητές/τριες (2ου κύκλου) και οι υποψ. διδάκτορες (3ου κύκλου) έχουν τη δυνατότητα να εκπονήσουν στο ξένο Ίδρυμα μέρος της διπλωματικής εργασίας ή διδακτορικής τους διατριβής.
Σας παρακαλούμε για όποιες απορίες να τηλεφωνείτε στα 22510-36118 και 22510- 36165 (εκτός της περιόδου από 25/04/2019 έως 03/05/2019) ή να μας στέλνετε e-mail με τις απορίες σας στο erasmus@aegean.gr και θα λαμβάνετε απάντηση το συντομότερο δυνατό.
Κατόπιν υποβολής της αίτησής σας στην πλατφόρμα, θα σας αποσταλεί e-mail επιβεβαίωσης. Αν δεν γίνει αυτό, παρακαλούμε να μας το γνωστοποιήσετε ηλεκτρονικά.
Αναλυτικές πληροφορίες για τις δυνατότητες κινητικότητας με το Πρόγραμμα Erasmus+, μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα μας http://erasmus.aegean.gr/el/agean_erasmus_mobility/aegean-erasmus-student-mobility/.
Παραμένουμε στη διάθεσή σας και ευχόμαστε στους ενδιαφερόμενους και τις ενδιαφερόμενες καλή επιτυχία!

Nike Air Force 1 07 Premium Just Do It AR7719-100 Shoes – Buy Best Price Adidas&Nike Sport Sneakers